Avast Premium Security 24 Etkinleştirme Koduyla Crack En Son

Avast Premium Güvenlik İncelemesi

Avast Premium SecurityAvast Premium Security Crack, çok sayıda çevrimiçi tehdide karşı koruma sağlamada etkili bir antivirüs çözümü oluşturur. BT güvenliği alanında faaliyet gösteren bir kuruluş olan Avast, ürün paketiyle antivirüs korumasının ötesinde bir hizmet sunuyor. Gelişmiş özellikleriyle bireylerin ve ailelerin ihtiyaçlarını karşılar. Fidye yazılımı, kötü amaçlı yazılım, virüs ve kimlik avı gibi siber tehditlere karşı alınan koruyucu önlemler, cihazlarda çevrimiçi güvenliği sağlar.

Avast Premier Security Ücretsiz İndirme Crack

Avast Premium Security Lisans Anahtarı kapsamlı web ve e-posta koruması sağlar. Web Shield, kimlik avı ve sahtekarlığı önlemek için web sitelerini açılmadan önce zararlı içeriğe karşı kontrol eder. E-posta Kalkanı, gelen ve giden e-postaları zararlı yazılımlara ve kimlik avı bağlantılarına karşı kontrol ederek onları güvende tutar. Bu çatallı koruma katmanı, kişisel bilgileri ve hassas verileri potansiyel ihlallere karşı korumak için sürekli olarak çalışır.

Avast Premium Security Cracked’in öne çıkan bir özelliği, sunduğu gelişmiş tehdit algılamasıdır. Yapay zekanın yanı sıra makine öğrenimini de kullanarak, yeni ve gelişen tehditleri eş zamanlı olarak tespit edip engelliyor. Bu öngörücü metodoloji, kullanıcılara en yeni kötü amaçlı yazılım ve fidye yazılımı türlerine karşı koruma sağlar.

Ayrıca güvenlik paketi, yetkisiz erişimi ve çevrimiçi tehditleri önleyen ve genel sistem güvenliğini artıran güçlü bir güvenlik duvarı içerir.

Avast Premium Güvenlik Lisans Anahtarı 2050

Fidye Yazılımı Kalkanı özelliği, önemli dosyalarınız ve fotoğraflarınız için ek koruma sağlar. Avast premium güvenlik etkinleştirme kodu, yetkisiz uygulamaların verilerinizle ilgili değişiklik, silme veya şifreleme yapmasını engeller.

Bu, fidye yazılımı kalkanının arttığı ve hem bireyleri hem de işletmeleri etkilediği bir dönemde önemlidir. Avast Premium Security’nin ücretsiz indirilmesi, yetkisiz girişlerin engellenmesi yoluyla verilerinizin güvenliğini ve erişilebilirliğini korur.

Avast Premium Güvenlik Tam Crack

Ek özelliği, ağınızı zorunlu olarak tarayan Wi-Fi Denetleyicisidir. Bu, bilgisayar korsanlarının yararlanabileceği zayıf parolaların, güncel olmayan donanım yazılımının ve diğer güvenlik sorunlarının araştırılmasını içerir. Verilerinizi sahte web sitelerinden korur.

Avast Premier SecurityGüvenlik primi cihazlarınızın korunmasına yardımcı olur. Bağlı cihazlarınızı ve ayrıca internet güvenliğini tehlikeye atabilecek sorunları bulur ve giderir. Bu, cihazlarınızın olası tehditlere karşı güvende olmasını sağlar.

Güçlü Premium Özellikler:

Yapay zeka ve makine öğrenimi, yeni tehditleri hızlı bir şekilde tespit edip önler. Bu teknolojiler virüsleri, kötü amaçlı yazılımları ve fidye yazılımlarını ortadan kaldırır. Bu tehditleri herhangi bir zarara yol açmadan durdururlar.
Avast Free Antivirus anahtarı, kullanıcıları DNS ele geçirilmesine karşı korur. Meşru web sitelerinde olmalarını sağlar ve kişisel bilgileri çalmaya çalışan sahte siteleri engeller.
Kullanıcılar riskli dosya ve uygulamaları ana sisteme zarar vermeden güvenli bir ortamda çalıştırabilirler.
Bu, yeni antivirüs yazılımının güvenli bir şekilde test edilmesine olanak tanır.
Parolaları otomatik olarak dolduran bir özellik sayesinde, farklı hesaplar için güçlü, farklı parolalar oluşturmaya, kaydetmeye ve kontrol etmeye yardımcı olur.
Ağınızı zayıf şifreler ve eski yazılımlar gibi zayıf noktalara karşı kontrol eder ve ev ağınızı korumak için bunları düzeltmenize yardımcı olur.
Yetkisiz uygulamaların verilerinizi değiştirmesini, silmesini veya şifrelemesini engelleyerek önemli dosyalara ve fotoğraflara ekstra koruma sağlar.
Hassas bilgileri güvende tutmak için e-postaları zararlı bağlantılara ve virüslere karşı kontrol eder.

Ne var ne yok?

Kapsamlı kapsama sağlamak için URL filtreleme veritabanı daha sık güncellenir
Web Kalkanı ve Gerçek Site özellikleri, kimlik avı ve kötü amaçlı web sitelerine karşı daha iyi koruma sağlayacak şekilde yükseltildi
Wi-Fi Inspector özelliği artık ağınızda tespit edilen güvenlik sorunları için gerçek zamanlı uyarılar içeriyor
Kullanıcılara potansiyel güvenlik açıkları anında bildirilir ve bunları çözmek için gerekli adımlar sunulur
Artık ek güvenlik için biyometrik kimlik doğrulamayı da destekliyor
Parola Yöneticisi artık parola sağlığına genel bakış gösteren bir güvenlik kontrol paneli gibi yeni özelliklere sahip.
Yüklü uygulamaların ayarlarını ve izinlerini düzenleyerek gizliliğin nasıl artırılacağına ilişkin öneriler sağlar
Kullanıcıların cihazlarındaki uygulama izinlerini anlamasına ve yönetmesine yardımcı olan yeni bir Gizlilik Danışmanı aracı eklendi
Avast Ücretsiz Antivirüs Kayıt Anahtarı artık şüpheli etkinlikler için daha ayrıntılı günlükler ve uyarılar sunuyor
Güvenlik duvarı, ağ tabanlı saldırılara karşı daha iyi koruma sağlamak için yeni kurallar ve yapılandırmalarla geliştirildi
Sistem etkisini azaltmak için performans iyileştirmeleri yapıldı
Kontrol paneli daha iyi erişilebilirlik ve netlik için yeniden tasarlandı
Artık hangi uygulamaların korumalı dosyalara erişebileceği ve bunları değiştirebileceği konusunda daha ayrıntılı kontrol sağlıyor

Avast Premium Güvenlik Sistemi Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 10, 8.1, 8, 7 (hem 32 bit hem de 64 bit)
İşlemci: Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 veya üzeri
Bellek: 1 GB RAM veya daha fazlası
Sabit Disk Alanı: 2 GB boş alan
Ekran Çözünürlüğü: Minimum 1024 x 768 piksel

Avast Premium Etkinleştirme Kodu:

FYGRE38WU29IQOJWESMK
DBGHYU839QIJWESCBERY
W8U9PRSDFJKLCNBHUOR
8WE49POJSLKFNDBGITUE
RY84W9IPOSKJFDLNHTIU8
R9EWPSKODFMLGHRU849
3QIPWOEKJSFDNBGTURO9
EIPWOKRSJDFGTUER9WIP
WERTRTOKRSDFGHYTREW

Nasıl Cracklenir?

Avast Premium Güvenlik Crack’ini İndirin
Daha sonra indirilen dosyayı açın ve kurulumu çalıştırın.
Etkinleştirme kodunu kopyalayın 23E45-6YTRE-W456Y-GTRFE-W3456
Kayıt kutusunu açın ve oraya yapıştırın
Aktivasyon için crack’i de kullanabilirsiniz.
Hepsi Bitti, şimdi keyfini çıkarın ve paylaşmaya devam edin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir